Wat is de prijs van koplampen?

Siem Koning

€25,00. Ze willen weten of ik ze kan helpen. Ik antwoord meestal dat ik meer dan blij om hen te helpen, zolang ik kan bieden een prijs die werkt voor hen. En voor degenen onder u die niet willen de moeite te vragen, ik heb een lijst voor je. Hier is een lijst van alle koplampen die ik verkoop:

Ik weet het, ik weet het. Het is een lange lijst. Het zal veel werk zijn, en ik ben er niet de beste in. Maar ik probeer het nog steeds zo goed mogelijk voor je te maken. Ik probeer op te schrijven wat een koplamp een goede koplamp maakt. Ik schrijf de beoordelingen in de best mogelijke manier. Ik probeer dingen zo transparant mogelijk te maken.

Het is zo leuk om deze lijst te maken, en ik ben blij dat het anderen heeft geholpen hun weg te vinden in de markt. Welke fabrikant voor koplampen is de beste? Ik hoop dat het ook nuttig voor u zal zijn. De volgende blogpost is een samenvatting van alle beoordelingen die ik heb geschreven, inclusief opmerkingen die ik in het verleden heb gemaakt. Overigens, overweeg de koplamp vergelijking. Voor meer informatie over koplampen, ik beveel het controleren van dit bericht op koplampen en de wereld. Een paar mensen vroegen om de opname van de originele beoordelingen die ik schreef toen ik voor het eerst begon met de verkoop van koplampen op mijn eigen website in 2010. Tot mijn vreugde, was ik in staat om al die opmerkingen in, plus mijn eigen nieuwe opmerkingen van degenen die niet eens mijn oorspronkelijke post te lezen. De volgende lijst is een compilatie van de vorige berichten die ik heb geschreven over koplampen, die ik zal blijven bijwerken op een regelmatige basis. Ik heb deze lijst gemaakt om gemakkelijk te lezen als ik blijf schrijven over koplampen. Als u opmerkingen of vragen over de koplampen die ik beoordeeld, voel je vrij om ze te delen hieronder! Ik zou graag van je horen! Hartelijk dank aan iedereen die heeft geschreven in en commentaar op dit artikel! Het betekent veel voor me. Jullie zijn echt geweldige mensen. En ik ben vereerd door het aantal mensen waarmee ik op deze manier verbinding heb kunnen maken. Wat is het verschil tussen "Smart" en "Headlight" koplampen? Er zijn twee basiscategorieën van koplampen, "slimme" en "koplamp" koplampen. De slimme koplampen die vandaag zijn gemaakt zijn ontworpen voor high-end racen, militaire, veiligheid, en nut toepassingen. De "koplamp" of "power koplamp" zijn ontworpen voor algemeen, dagelijks gebruik. Deze koplampen hebben meestal een LED (Light Emitting Diode) die wordt aangestuurd door een elektronisch bedieningsbord. De reden waarom deze koplampen anders zijn, is dat ze niet allemaal zijn ontworpen met het doel om de beste verlichting te bieden die beschikbaar is. Wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen van de twee soorten koplampen? Het belangrijkste voordeel van de "slimme" koplamp, is dat het niet afhankelijk is van een krachtige elektrische bron om het koplicht te verlichten, en in plaats daarvan heeft het een elektronische bedieningsplaat (vergelijkbaar met die gebruikt voor elektrische auto's), om het gebruik van de LED in de koplamp mogelijk te maken. In de meeste van de huidige "koplamp" modellen, zoals degenen die kwam uit in de jaren '80, de LED-bron is een high-power (1500 - 2000 lumen) bron. Wanneer u zich in een donkere omgeving bevindt (d.w.z. een nachtrace, of de auto is in beweging), kan deze krachtige bron moeilijk te onderhouden zijn en kan het accupakket uiteindelijk ook beschadigen. De LED-bron (een 3000 lumen) kan worden geleverd door een van een aantal bronnen, zoals een elektronische batterij, een "slimme" batterij, een energiebron die energie kan leveren van een elektriciteitscentrale, of een zonne-energiebron.