Hoeveel zijn koplampen?

Siem Koning

Het hangt af van uw behoeften en uw budget. Als u de juiste tools u een groot deel van hen. Dit is een korte introductie tot de belangrijkste soorten koplampen.

Dit is een lang artikel, dus we hebben een uitgebreid overzicht aan het eind, maar als je meer koplampen wilt leren kennen, hoop ik dat je deze informatie nemen en gebruiken om je eigen koplampen te bouwen. Deze informatie is geschreven met de hulp van de koplamp gemeenschap (veel mensen en vele bedrijven), dus ik moedig u aan om het te controleren en stuur me uw eigen opmerkingen, vragen en suggesties. En als u een website hebt, u overwegen om deze te gebruiken voor deze informatie. Ik hoop dat je het leuk vindt, en als je het nuttig vindt, geef het dan door. Ik weet dat het kan een tijdje duren om deze blog te maken, dus het is het beste als je dat doet. Siem is een fotograaf, schrijver en technofiel uit Nederland. Hij is de eigenaar van deze blog, dat is een onafhankelijke blog die zich richt op koplampen en verlichting. U vindt al zijn blog posts over koplampen en verlichting op zijn website. Hij is altijd up-to-date en heeft altijd nieuwe informatie. Siem is lid van de Nederlandse verlichtingsgemeenschap en heeft een lange lijst contacten met wie hij nieuwe verlichtingsprojecten kan sturen. Hij is altijd op zoek naar nieuwe koplampen.

Toen ik keek naar koplampen in de markt, wilde ik niet te veel geld uitgeven, vooral omdat de meeste van hen kosten bijna duizend dollar. Maar ik wilde wel een paar fatsoenlijke. Koplampen zijn de meest voorkomende item dat mensen gebruiken voor hun auto's. Er zijn zoveel verschillende koplampen en je veel verschillende prijsklassen en maten vinden. Dus, voor dit artikel, zal ik alleen bespreken de beste die nu beschikbaar zijn en ook degenen die werden vrijgegeven voordat ik wist over hen, maar die ik nog steeds zou willen kopen voor mezelf. Ik heb ook links toegevoegd om die koplampen ook te herzien. Wat ik doe is dat ik informatie over de koplampen en ook hun prijsklasse post. Als gevolg hiervan kan het nuttiger zijn dan Scapino Ski Jas Kind. Als er een aantal koplampen die ik denk dat ik wil krijgen, maar ze zijn echt duur, zal ik een artikel schrijven met de links en ook toe te voegen aan het artikel. Dit zal echt indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Golfclub Pettelaar. U altijd stuur me een e-mail en ik zal proberen om uit te vinden wat het is over hen, zodat ik ze kan krijgen.

Voordat ik begin met de artikelen, laten we eens een kijkje nemen op de twee duurste. De Philips E1270B koplamp is een grote waarde voor het geld, zou ik zeggen de goedkoopste van de twee, en ook een van de meest goed gemaakte. In feite heb ik geen slechte mening over deze koplamp. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals koplamp. Maar laten we naar de tweede gaan. Ik denk dat het een beetje prijzig en ook, ik hou niet echt. Je moet rekening houden met het feit dat dit een koplamp met een ingebouwde rode LED, het is niet van plan om een grote match voor andere soorten lampen of koplampen die LED zijn. Dit betekent dat als uw koplamp een andere vorm van licht heeft, u ze 's nachts niet zien. Het is een beetje een probleem als je een koplamp met witte LED's. Het grootste probleem van deze koplamp is dat het te helder is.