About me

Siem Koning

Ik heb veel ervaring omdat ik monteur ben geweest en auto's en trucks met koplampen heb gereden. Mijn expertise en passie voor koplampen is de reden dat ik dit bericht schrijf.

Zoals u wellicht weet, koplampen en koplamp lenzen komen in twee vormen. Een normale koplamp maakt gebruik van licht van de lens om het licht van de weg vooruit, het creëren van een lichtstraal die is gericht op de weg vooruit. Aan de andere kant verbruikt een grootlichtkoplamp meer energie dan een normale koplamp, waardoor het op een andere manier energie gebruikt en een balk creëert die meer gericht is op de weg. Dit staat bekend als grootlicht koplampen, en dit kan resulteren in hogere snelheden in de richting die u rijdt, vooral 's nachts. Wat niet bekend is, is het effect van een grootlichtkoplamp op de snelheid van uw auto en op de weg die voor ons ligt. Ik wil uitleggen waarom en hoe grootlichtkoplampen dit doen.

In 2011 werd ik geïnterviewd door een Nederlandse krant over koplampen en ik dacht dat ik mijn mening zou delen. Ik werk sinds 1989 in de auto-industrie en heb bij verschillende bedrijven in verschillende disciplines gewerkt.

De gloeilampen die ik op het werk gebruik zijn de halogeen. Ik vind ze beter dan halogeenlampen van hetzelfde wattage om een paar redenen. De LED's zijn helderder, ze gebruiken een kleinere ruimte, en ze zijn goedkoper. De LED's zijn zo helder dat je ze zelfs in het donker zien. Ik ben niet echt geïnteresseerd in het maken van geld uit van de verkoop van deze bollen, maar ik wil proberen mijn ideeën om te zien of ik iets gedaan te krijgen. Ik ben amateurwetenschapper. Er zijn tal van websites, blogs, forums, en artikelen geschreven over koplampen en ze zijn allemaal goed. Hier is mijn kijk op de zaak.

Ik ben geboren in 1968 in Doornik, Nederland, en bracht mijn jeugd door in de VS. Ik ben in 2000 naar Nederland verhuisd en woon al anderhalf jaar in Amsterdam. Ik ben echt blij dat ik in staat was om te reizen rond de wereld en zie een heleboel mooie plaatsen. Een van mijn favoriete dingen gaat naar het platteland en het nemen van een goede blik op de steden.

Wat vind je het leukst aan Amsterdam?

Ik weet niet of ik je een echt antwoord op die vraag kan geven. Ik hou van de mensen daar, het eten, de muziek, de sfeer, de cultuur, en vooral, ik hou van de stad. Het heeft een aantal geweldige bezienswaardigheden en een echt coole mensen. Als je niet in Amsterdam woont, raad ik je zeker aan dat te doen! Ik kan me niet voorstellen dat je niet wilt bezoeken!

Wat ga je doen op je nieuwe locatie?

Ik heb een aantal projecten op een rij staan.